Μενού

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Είμαστε διαφανείς σχετικά με το πώς τυγχάνουν επεξεργασίας τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του τρόπου που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τα δεδομένα σας: Έχουμε διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση, όταν το κρίνετε απαραίτητο.

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Ο υπεύθυνος επεξεργασίαςτων δεδομένων σας είναι: Η εταιρεία με την επωνυμία «BEAUTY TOWN COSMETICS M.IKE.», που δραστηριοποιείται στην πώληση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς (Αθηνάς, αρ.51, Κορυδαλλός Αττικής, ΑΦΜ 801186637, Αρ.ΓΕΜΗ 151325309000) (στο εξής, "Beauty Town"):Ταχυδρομική διεύθυνση: Αθηνάς 51, Κορυδαλλός,Ελλάδα, Ηλεκτρονική διεύθυνσητου ΥπευθύνουΠροστασίας Δεδομένων: [email protected].

2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Ανάλογα με το σκοπό επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς ένα ή περισσότερα από ταδεδομένασας. Πιο συγκεκριμένα τυγχάνουν επεξεργασίας κατά περίπτωση τα ακόλουθα δεδομένα σας: • Τα στοιχεία ταυτότηταςσας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, η γλώσσα και η χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) • Οικονομικέςπληροφορίεςκαι πληροφορίες συναλλαγών(για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή στοιχεία της κάρτας σας, πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ.) • Δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικήςθέσηςκαι περιήγησηςστο Διαδίκτυοεάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας,) • Εμπορικέςπληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο), πληροφορίες για τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Να θυμάστε ότι, όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργίαή υπηρεσία της Ιστοσελίδας, θα επισημάνουμεορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε γιανα μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμεπρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως χρήστηςή να μην μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργίες. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Ιστοσελίδα μας, π.χ. ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

1. Για να διαχειριστούμετην εγγραφή σας ως χρήστη της Ιστοσελίδας, καθώς εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστηκαι για να σας δώσουμε πρόσβασηστις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα και υπηρεσίες πουείναι διαθέσιμα προς εσάςλόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένουχρήστη. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμόεγγεγραμένουχρήστη επικοινωνώντας μαζί μας.

2. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιώνπου έχετε συνάψει μαζί μας στην Ιστοσελίδα. Στο πλαίσιο αυτό δύναται να επικοινωνήσουμεμαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσειςπου σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνώνποιότηταςκαι προκειμένου να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης σας σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία.

3. Να διαχειριστούμε την πληρωμήτων προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασίαπληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Παραδείγματος χάριν:Εάν όταν αγοράζετε κάποιο από τα προϊόντα μας μέσω της Ιστοσελίδας επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργίααποθήκευσης των δεδομένων της κάρτας σας για μελλοντικές αγορές, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που υποδεικνύονται για την ενεργοποίηση και την ανάπτυξη της εν λόγω λειτουργίας. Η συγκατάθεση για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίαςεπιτρέπει στα αυτοματοποιημένα δεδομένα πληρωμής να εμφανίζονται σε επόμενες αγορές, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγετε εκ νέου σε κάθε νέα διαδικασία και τα δεδομένα αυτά θα θεωρούνταιέγκυρα και ενεργά για τις επόμενες αγορές. Μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κάρτες σας οποιαδήποτε στιγμήμέσω της ενότητας που αντιστοιχεί στις πληροφορίες πληρωμής, είτε από το λογαριασμό εγγεγραμένου χρήστη που έχετε καταχωρίσει στην Ιστοσελίδα μας.

4. Να ενεργοποιήσουμε τους απαραίτητους μηχανισμούς προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή απάτη εναντίον σας και εναντίον μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς. Εάν θεωρήσουμε ότι η συναλλαγή μπορεί να είναι δόλια, αυτή η επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε τη συναλλαγή.

5. Να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφέςαφότου έχετε πραγματοποιήσειμια αγορά και να διαχειριστούμε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότηταπροϊόντωνκ.ο.κ.

6. Για σκοπούς τιμολόγησηςκαι για να θέσουμεστη διάθεσή σας αποδείξεις και τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Ιστοσελίδας.

7. Για σκοπούς βελτίωσης της ποιότηταςτωνυπηρεσιών μας Ειδικότερα εάν εισέλθετε στην Ιστοσελίδα μας, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Ιστοσελίδα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτήν.Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότηταςκαι ενέργειεςμε στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε.

3. ΠΩΣΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑΔΕΔΟΜΕΝΑΣΑΣ;

Οινόμιμεςβάσεις που μας επιτρέπουννα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εξαρτώνται επίσης από τον σκοπό για τον οποίο τυγχάνουν επεξεργασίας τα δεδομένα σας:Σκοπός Νομιμοποίηση Διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Ιστοσελίδας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Ιστοσελίδα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εγγραφή σας Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών με εσάς. Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε, όπως είναι η αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτας) για μελλοντικές αγορές κ.ο.κ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.Πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους, για να ανιχνεύσουμε και να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη όταν κάνετε μια αγορά. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επιβεβλημένη ειδικά για εσάς, καθώς αυτό μας επιτρέπει να λάβουμε μέτρα για να σας προστατεύσουμε από απόπειρες απάτης που γίνονται από τρίτους.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών με εσάς. Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε, όπως είναι η αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτας) για μελλοντικές αγορές κ.ο.κ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.Πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους, για να ανιχνεύσουμε και να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη όταν κάνετε μια αγορά. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επιβεβλημένη ειδικά για εσάς, καθώς αυτό μας επιτρέπει να λάβουμε μέτρα για να σας προστατεύσουμε από απόπειρες απάτης που γίνονται από τρίτους. Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας,βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της Ιστοσελίδας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς. Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτωνσας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να συμμορφωθούμε με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας. Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λόγω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Ιστοσελίδα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μάρκετινγκ Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λόγω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Ιστοσελίδα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Ιστοσελίδας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας.

4. ΠΟΣΟΚΑΙΡΟΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Το χρονικό διάστημα που θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω: Σκοπός Περίοδος διατήρησης Διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Ιστοσελίδας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε). Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Μερικές φορές, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα μόνο μέχρι τη στιγμή που αποφασίζετε, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που έχετε ζητήσει να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές. Εξυπηρέτηση Πελατών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας. Μάρκετινγκ Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή Σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας. Μάρκετινγκ Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή Σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας. Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

5. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική, είναι απαραίτητο/ενδέχεται να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και σε τρίτουςπου μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα: ΧρηματοοικονομικούςΟργανισμούς,Οργανισμούςεντοπισμούκαι πρόληψης της απάτης,Παρόχουςυπηρεσιών τεχνολογίας, Συνεργάτεςκαι παρόχουςυπηρεσιών εφοδιασμού,μεταφοράς και παράδοσης,Παρόχουςυπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών.Συνεργάτες και παρόχουςυπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

6. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ;

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτεταδικαιώματά σας.Ειδικότερα μπορείτε να ασκήσετετα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδικήδιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου([email protected]), αναφέροντας απλώςσε εμάς τον λόγο του αιτήματόςσας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάσηεπί τηβάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

• i. το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που έχουμε για εσάς (Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Ιστοσελίδας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα, για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα).

ii. το δικαίωμα διόρθωσης(Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Ιστοσελίδας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα, για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα).

iii. το δικαίωμα διαγραφής-"δικαίωμα στη λήθη"(στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα τα δεδομένα σας για το σκοπό για τον οποίο συνεχίζουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγήσει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε)

iv. το δικαίωμα περιορισμού (μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε)

v. το δικαίωμα εναντίωσης (ακόμη και όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.)

vi. το δικαίωμα φορητότητας(δηλ δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη αναγνώσιμη μορφή, προκειμένου να τα ου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας) Αν μας έχετε δώσειτη συγκατάθεσήσας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.

7. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΊΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ;

Προσφέρουμε ή μπορεί να προσφέρουμε στο μέλλον λειτουργίεςή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολήςτης Επιταγής Δώρουή της διαχείρισης του αιτήματος για Επιταγή Δώρου ή της αποστολής προϊόντων στη διεύθυνση τρίτου. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τοντρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Ενδέχεταινα τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική, όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσαΠολιτική Απορρήτου και Cookiesσε περίπτωση που πραγματοποιήσουμεμικρέςαλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότηταότι θατηβρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στηνΙστοσελίδα μας. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Ιστοσελίδα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. •

Μενού

Δημιουργείστε λογαριασμό για να σώσετε προϊόντα στα αγαπημένα

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος
Πολιτική Cookies

Σας ενημερώνουμε ότι για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Η αποδοχή τους θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργικότητα.

Απαραίτητα cookies
Τα απαραίτητα cookies καθιστούν εφικτές βασικές δυνατότητες του site όπως πλοήγηση σε σελίδες και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοστελίδας. Η ιστοσελίδα δεν γίνεται να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Cookie name Provider Purpose Expiry
cp-popup-# Επιτρέπει την ορθή λειτουργία των popup 14 ημέρες
payment www.beautytown.gr Για τεχνικούς λόγους κρατάμε τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει σε cookie. Συνεδρία
PHP_SESSID www.beautytown.gr Αυτό το cookie είναι μέρος της PHP και επιτρέπει στις ιστοσελίδες να αποθηκεύουν σειριακά δεδομένα κατάστασης. Χρησιμοποιούνται για την εδραίωση μιας συνεδρίας χρήστη και για να μεταφέρουν δεδομένα κατάστασης μέσω ενώς προσωρινού cookie που αναφέρεται συνήθως σαν session cookie. Συνεδρία
PrestaShop-# www.beautytown.gr Αυτό το cookie βοηθά με το να διατηρεί ανοιχτές συνεδρίες χρηστών καθώς επισκέπτονται μία ιστοσελίδα, και επίσης βοηθά στην δημιουργία παραγγελιών καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες όπως: ημερομηνία δημιουργίας cookie, επιλεγμένη γλώσσα, χρησιμοποιημένο νόμισμα, τελευταία κατηγορία που προβλήθηκε, τελευταία προϊόντα που προβλήθηκα, αναγνωριστικό πελάτη, όνομα, κρυπτογραφημένος κωδικός, email συνδεδεμένο με το λογαριασμό πελάτη, αναγνωριστικό καλαθιού. 480 ώρες
st_popup_# www.beautytown.gr Κρατάει αποθηκευμένη την επιλογή του χρήστη σχετικά με τα popup του ιστότοπου 7 ημέρες
Cookies στατιστικών
Τα cookies στατιστικών βοηθούν στην την καλύτερη κατανόηση του πως οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα με τη συλλογή και αναφορά ανώνυμων πληροφοριών.
Cookie name Provider Purpose Expiry
collect Google Χρησιμοποιείται για την αποστολή δεδομένων στο Google Analytics σχετικά με την συσκευή του επισκέπτη και τη συμπεριφορά της. Ιχνηλατεί τον επισκέπτη μεταξύ συσκευών και καναλιών marketing. Συνεδρία
r/collect Google Χρησιμοποιείται για την αποστολή δεδομένων στο Google Analytics σχετικά με την συσκευή του επισκέπτη και τη συμπεριφορά της. Ιχνηλατεί τον επισκέπτη μεταξύ συσκευών και καναλιών marketing. Συνεδρία
_ga Google Καταγράφει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται ι για την παραγωγή στατιστικών δεδομένων σχετικά με το πως ο επισκέπτης χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα. 2 χρόνια
_gat Google Χρησιμοποιείται από το Google Analytics για τον περιορισμό του ρυθμού αιτημάτων 1 ημέρα
_gd# Google Αυτό είναι ένα Google Analytics cookie συνεδρίας που χρησιμεύει στην παραγωγή στατιστικών δεδομένων σχετικά με το πως χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα και διαγράφεται μόλις κλείνετε τον πρόγραμμα περιήγησης. Συνεδρία
_gid Google Καταγράφει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται ι για την παραγωγή στατιστικών δεδομένων σχετικά με το πως ο επισκέπτης χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα. 1 ημέρα
Marketing cookies
Τα marketing cookies χρησιμοποιούνται για την ιχνηλάτηση των επισκεπτών μεταξύ ιστοσελίδων. Σκοπός τους είναι η προβολή διαφημίσεων που να είναι σχετικές και ενδιαφέρουσες για κάθε χρήστη ξεχωριστά και επομένως πιο πολύτιμες για τους δημοσιευτές και τρίτους διαφημιστές.
Cookie name Provider Purpose Expiry
_fbp Facebook Χρησιμοποιείται από το Facebook για να παρέχει μία σειρά από διαφημιστικά προϊόντα όπως δημοπρασίες σε πραγματικό χρόνο από τρίτους διαφημιστές. 3 μήνες
Content not available